Direcció artística del videoclip Confessió de DA:MA

Da::Ma és un projecte on l’electrònica, amb tocs industrials, de Mauri Ibañez es fusiona amb els versos durs i despullats, a voltes fragmentats, d’en David Caño. Tot amb una posada en escena austera i boirosa, volgudament onírica.

Client:

DA:MA

Partner:

Miret Films

Tasques realitzades:

Direcció videoclip

Direcció artística

Disseny logotip i crèdits

Producció audiovisual

 

 Amb els bodegons de natura morta de Jan Jan Davidsz. de Heem (s. XVII), Clara Peeters (s. XVI-XVII) i Abraham van Beijeren (s. XVII) com a referents visuals, es planteja un videoclip pictòric on es representarà un bodegó com a escenografia. Com si una obra pictòrica observéssim,  lentament, la nostra mirada s’apropa a aquesta.

Un cop s’arriba a prop del bodegó, començarem un viatge pel seu interior, com si es tractés de les vísceres d’una ciutat per la qual transitem.

A l’entrar en aquesta ciutat, veurem la seva autèntica essència, descobrim la putrefacció que l’envolta, la decadència i la foscor. Podrem observar tots els detalls dels objectes del bodegó carregats de simbolismes i els seus habitants desbordant l’espai, compartint premuts aquest entorn obscur.

Finalment, la solitud, perduda per aquests carrers, busca el sentit de la seva essència, somnàmbula i deambulant a la nit. Una habitant més d’aquesta urb.

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad