Disseny editorial de la publicació Terrassa Comissariat 2021 de l’Ajuntament de Terrassa

Hem dissenyat el catàleg de Terrassa Comissariat 2021, un cicle d’exposicions promogut per Terrassa Arts visuals, exposat a la Sala Muncunill i comissariat per Federica Matelli.

L’encàrrec era dissenyar una peça comunicativa amb el valor afegit de ser una obra artística més del comissariat. Un dels requisits tècnics era fer-lo en impressió a dues tintes. El públic a qui va dirigida l’edició: professionals i aficionats a la cultura contemporània.

Reconeixements:

Premi ADG-Laus Bronze 2022 

Tasques realitzades:

Direcció d’art i maquetació

Hem plantejat una publicació que es caracteritza per la seva radicalitat tipogràfica i cromàtica, acostant-se a la temàtica futurista i disruptiva que proposa la comissària però respectant la identitat del cicle d’art contemporani de la sala Muncunill. Hem aportat un valor visual i conceptual potent a una publicació que anteriorment havia estat merament informativa i d’arxiu, harmonitzant la imatge del cicle amb la proposta de la comissària.

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad