Campanya institucional per l’Ajuntament de Moià. #25N Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Hem disenyat la campanya del #25N de l’Ajuntament de Moià, amb obres d’Artemisia Gentileschi, una artista de Roma del s. XVI que, quatre segles després, s’ha convertit en una icona feminista per la seva resiliència, la seva recerca d’independència i la seva obra.

En aquella època les dones no podien estudiar a les acadèmies de Belles Arts de la ciutat però al cap dels anys, va ser la primera dona a ingressar a la prestigiosa Acadèmia del Disseny de Florència. Una de les obres que mostrem a la campanya, “Judith decapitant Holofernes” (1612-1613), ha estat interpretada com un desig de venjança per part d’Artemisia després de la violència física que va patir pel seu tutor Agostino Tassi.

Client: Ajuntament de Moià

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad