El 15 d’octubre de 2016, Ex Abrupto va tornar a col·laborar per segon any amb el festival MAU de Roca Umbert (Granollers) accionant la Tèrmica amb un projecte a mida per l’espai i el festival: EL MATADERO. Experiència carnicoindustrial a La Tèrmica. Una producció artística d’Ex Abrupto produïda amb l’artista audiovisual Llogari Antúnez i els performers Antídrom. A partir d’una peça audiovisual de l”artista Llogari Antúnez vem transformar sensorialment i ambientalment la Tèrmica convertint-la en un escorxador, una de les indústries més importants actualment. Els performers antídrom van generarar diferents accions performàtiques que l’espectador anava trobant mentre visitava la instal.lació.

MAU mostra d’art urbà es formula a partir d’entendre l’espai públic com a plataforma d’interacció. Es tracta de potenciar un art d’acció que fomenti dinàmiques de participació creativa i de col.laboració entre els mateixos usuaris de la fàbrica, els habitants de Granollers i els artistes o dinamitzadors. La mostra pretén reclamar l’espai públic com a plataforma d’experimentació i de reflexió.

Nom de la peça: El Matadero

Una producció d’Ex Abrupto

Vídeos instal·lacions:

Llogari Antúnez

Performance:

Antídrom

P. Fort

Video:

Jordi Font

Fotografies:

Efrén Razkin

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad