Disseny de mobles modulars i identitat visual de Modulare

Hem dissenyat el nostre primer moble i aquest és el resultat, el naixement d’una nova marca: Modulare. Modulare és el que passa quan s’ajunten un dissenyador i un artesà de la fusteria. Modulare són l’Eudald Van der Pla i el Pol Torrent Avellaneda, o el que seria el mateix, l’estudi de disseny vanderpla en col·laboració amb Wood Torrance, en aquest ordre o a l’invers. L’Eudald dissenya els mobles des de l’estudi vanderpla, situat al bell mig de Catalunya, al Moianès. Comparteix aquest procés creatiu amb el Pol, que des de Sicília materialitza les idees construint artesanalment els mobles, un a un, des del seu petit taller situat a Capo d’Orlando.

Client: Projecte propi en col·laboració amb Wood Torrance

 

Disseny moble i identitat visual: vanderpla

Construcció moble: Pol Torrent  

Fotografies Elisa Trusso

 

Tasques realitzades:

Disseny de producte

Construcció moble

Disseny d’identitat visual

Disseny de catàleg

Una taula formada per 8 peces modulars que entre elles s’encaixen i donen forma al “Moble de caramel número 1”. Només porta 4 cargols per un dels mòduls, la resta la pots muntar amb les teves pròpies mans, amb encaixos.

També hem dissenyat la identitat visual de Modulare i el catàleg de presentació i muntatge.

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad