Campanya de comunicació integral pel Festival Ex Abrupto 2022

El festival Ex Abrupto 2022 l’organitza l’Ajuntament de Moià amb la direcció artística del col·lectiu Ex Abrupto. Els veïns i veïnes del carrer Sant Sebastià – antic raval medieval – es transformaran en agents actius i cedeixen les seves cases a artistes i públic. Cases, casetes i palauets es converteixen en espais de creació i seran intervinguts amb instal·lacions artístiques i actuacions dissemblants. El Parc Municipal Francesc Viñas es convertirà en l’espai social del festival; hi haurà el mercat d’autoedició, un directe de Ràdio Moià, la mítica sessió de tattoos, actuacions musicals durant tot el dia i nit i el bar del festival.

Client: Ex Abrupto

Direcció campanya & disseny: vanderpla

Imatge i video: Sito Ruiz & Ruben Bautista

Fotografies: Eduard Morató / càrdali.cat

So vídeo X2022: Da::Ma

Premsa: XXL Comunicación, Nerea Campo C. , Bego Masdefiol

Tasques realitzades:

Disseny de campanya online i offline

Vídeo campanya

Copywriting

campanya de premsa

 

Ex Abrupto és un festival experimental de creacions contemporànies multidisciplinàries. És un espai de trobada, coneixença, rebel·lió artística i connexió amb el territori. 

Treballem amb corrents creatius, entitats i col·lectius locals, amb creadors contemporanis emergents i consolidats. El festival s’organitza en espais no formals amb l’objectiu de fusionar els artefactes culturals amb la materialitat de l’entorn. I ho expliquem en primera persona perquè és el nostre festival, el dirigim nosaltres.

Campanya de premsa

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad