Direcció d’art de la revista Viure en Família de l’editorial Graó

La revista Viure en família té com a finalitat proporcionar informació útil i de qualitat sobre tot allò que interessa a les famílies i a tothom qui viu amb nens i nenes de qualsevol edat. Abasta des de l’embaràs fins als 8 anys aproximadament: salut, alimentació, educació, psicologia, lleure, cultura, promoure una criança respectuosa amb els ritmes propis i necessitats físiques, psicològiques i educatives dels nens i nenes, proporcionar idees i recursos per redescobrir la vida saludable, natural i solidària, aprofitant l’experiència de viure amb nens i nenes.

Tasques realitzades:

Direcció d’art i maquetació

El Viure en família té un punt de vista innovador i una visió progressista, i com a tal s’ha dissenyat una maqueta moderna i actual sense deixar de banda la funcionalitat pel que fa a la llegibilitat i comprensió conceptual. S’han treballant tres jerarquies tipogràfiques en tota la maqueta les quals segons la secció agafen una forma o altra, donant -sempre que es pugui-, una important rellevància a les imatges que acompanyen als continguts per tal de fer una maqueta molt visual i amena.

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad