Creació de la marca Cop de coll i campanya de llançament online

Cop de coll és un projecte impulsat per vanderpla. Col·laborem amb persones i proveïdors del territori, cuidant sempre el bon tracte i el respecte al medi ambient. És per això que les nostres peces de roba tenen segells de certificació ambiental.

A més, comptem amb certificacions de bones praxis laborals que asseguren el benestar professional de les persones que la fabriquen.

Client:

Cop de coll

 

Partners:

Nerea Campo, gestió XXSS

Miret Films, producció audiovisual

Amanda Gómez Eleuterio, fotografia

 

Tasques realitzades:

Disseny i llançament de marca

Disseny botiga online

Disseny de campanya online

Anunci campanya

Copywriting i gestió xarxes socials

Fotografia publicitària

Cop de coll és una reivindicació de l’orgull rural o una sàtira de la nova ruralitat. És també una marca amb la que dissenyem missatges eclèctics o reivindicacions absurdament necessaries i les imprimim a peces de roba. 

El projecte va començar com una distrecció mentre estavem confinats i ens vem esverar una micona.
La idea era fer 4 samarretes amb vanderpla i de mica en mica, sense planificació prèvia la cosa va anar agafant una inesperada forma.

Vam acabar fent 23 dissenys de sortida, vem fer un pack d’enviament de benvinguda, després vam decidir obrir un compte a instagram, després gravar un anunci rural-trapero, al cap d’unes setmanes, passar de la botiga bigcartel a una botiga online woocomerce, i així es va crear tot una marca.

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad