Disseny de campanya de llançament de producte i de packaging: Sarró Experience de Formatgeries Montbrú.

Ramaders i ramats, llet de cabra, llet de búfala, aigua, sal, recipients, mans, moltes mans, un espai fresc, un espai fosc, espera, temps, i treball… Amb una feina artesanal acurada i envoltats del paisatge amable que configura el Moianès, Formatgeries Montbrú elaboren formatges artesans d’alta qualitat.

Us presentem el Sarró Experience, una edició limitada del formatge Sarró de cabra de Montbrú, elaborat un per un a mans de l’Oriol Antúnez, el mestre formatger de Formatgeries Montbrú. Per a aquesta edició especial hem dissenyat un packaging exclusiu i elaborat una campanya de presentació.

Partners:

Food & Media, comunicació campanya

Miret Films, producció audiovisual

Tasques realitzades:

Disseny de campanya online i offline

Disseny de packaging

Creació anunci

Hem dissenyat el nou packaging del Sarró Experinece, una versió més curada del formatge de cabra guanyador del World Cheese Awards en format premium, i li hem volgut donar notorietat, com si d’una joia es tractés.

Pel llançament del producte s’ha fet una campanya online via XXSS, mailing i amb el recolzament d’una secció a la web. La ampanya offline s’ha basat en cartelleria i rotulacions per botigues i espais de venta. Per impulsar la campanya, hem produït un anunci per transmetre la filosofia de la marca i donar a conèixer el nou producte.

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad