Campanya de comunicació integral pel Festival Ex Abrupto 2021

Client: Ex Abrupto

Tasques realitzades:

Disseny de campanya online i offline

Disseny web

Campanya xarxes socials i newsletter

Campanya de premsa

 

*El “Pollo” és el personatge més emblemàtic del folklore moianès. D’origen medieval, la seva funció principal ha estat obrir pas a les celebracions festives i “posar ordre” a les processons amb la seva arma: una pell de conill plena de palla, embolicada a un pal, que utilitza com a símbol del seu poder i amb la qual dona pas a les cercaviles i processons.

També és conegut com el “Pollo matapuces” i va vestit amb una dalmàtica amb l’escut de la vila brodat, camals plens de picarols i la cara coberta amb una màscara de tela de sac amb una carota d’aspecte ferotge.

El Pollo Matapuces com a imatge del festival.
L’hem representat amb una nova dimensió, més contemporània, femenina i amb el conillet viu. La imatge explica la dinàmica del festival de col·lisionar art contemporani amb tradició, de fusionar els artefactes culturals amb la materialitat de l’entorn, rural i, a vegades, folklòric.

Ex Abrupto és un festival de creacions contemporànies multidisciplinàries. Els episodis que engendrem no són només una mostra de diverses peces sinó espais de trobada, coneixença, rebel·lió artística i connexió amb el territori. I ho expliquem en primera persona perquè és el nostre festival, el comissariem nosaltres.

Treballem amb corrents creatius, entitats i col·lectius locals, amb creadors contemporanis emergents i consolidats. El festival s’organitza en espais no formals amb l’objectiu de fusionar els artefactes culturals amb la materialitat de l’entorn.

Els veïns i veïnes del carrer Sant Sebastià, -antic raval medieval-, es transformen en agents actius i cedeixen les seves cases a artistes i públic.

Cases, casetes i palauets es converteixen en espais de creació i son intervinguts amb instal·lacions artístiques i actuacions dissemblants.

 

Campanya de premsa

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad