Campanya de civisme impulsada pel Punt Jove de l’Ajuntament de Moià enfocada a les discriminacions durant l’oci nocturn

L’Ajuntament de Moià ha impulsat una campanya de conscienciació per promoure el model de festa inclusiu i segur que volem per a totes i tots els joves. La campanya, coordinada per l’Espai Jove La Pólvora, se centra en posar en valor el concepte de diversitat. Una diversitat que porta a combatre totes les formes de discriminació, de violències LGBTIQ+Fòbiques, racistes, per diversitat funcional, per neurodiversitat o per qualsevol altre motiu discriminatori. Perquè la diversitat vol dir riquesa i no desigualtat.

Client:

Ajuntament de Moià

Disseny & direcció d’art:

vanderpla

Col·laboració:

a cobert

Cal destacar també el paper protagonista dels joves en la creació d’aquesta campanya, ja que tots els lemes han estat elaborats per noies i nois que van participar al taller de disseny de cartells organitzat per l’Espai Jove La Pólvora i coordinat per a cobert. Els joves van treballar i proposar les frases centrals de la campanya i també ens van ajudar a trobar un discurs visual mitjançant uns esbossos que ens van proposar.

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad