Som vanderpla, una comunitat creativa que coopera amb marques i organitzacions per trobar junts un discurs visual i conceptual potent per tal de posicionar-les en el seu sector.

Som estudi de disseny i agència de comunicació i màrqueting digital. Donem un servei 360 i treballem amb editorials, institucions, projectes culturals i artístics, empreses d’alimentació i farmacèutiques.

Som millenials

Una generació oberta, flexible, adaptativa, participativa i inconformista, que creu en la necessitat de fer les coses d’una altra manera i l’afany de generar un impacte positiu al món que ens envolta.

No estem ancorats en una oficina sinó que treballem hiperconnectats: des de l’estudi de Moià, des d’un coworking a Barcelona, des d’algun bar cuqui o des d’una illa perduda mentre bevem un matcha latte (amb canyeta de fusta, és clar!).

Creiem en el lideratge inspirador, no acatem la jerarquia autocràtica i treballem amb una estructura organitzativa horitzontal basada en la cooperació i el respecte. Els nostres clients són els nostres companys d’equip. Ens agrada establir-hi una relació de confiança per tal d’aconseguir excel·lents resultats.

Arrelats al territori i oberts al món

Tenim un lluminós estudi a Moià, un espai que ens permet sentir-nos prop de la natura, l’origen de tot. Aquest espai, a més, ens permet estar en contacte amb el territori més pròxim per donar servei a empreses de l’entorn.

L’estudi és un espai obert, compartit de manera intermitent amb d’altres professionals i creatius per tal d’establir sinergies, sumar potencials i enriquir la visió creativa de tots.

Vanderpla és un espai arrelat al Moianès però conscient de la necessitat d’estar connectat amb Barcelona, una de les ciutats més cosmopolites d’Europa. Treballem sovint amb d’altres creatius ubicats a la capital de Catalunya per complementar la nostra xarxa professional i de coneixement.

Serveis

Som artesans de la comunicació.

Aportem als nostres clients una visió creativa que va més enllà del disseny per tal de donar valor social i coherència a les seves marques i/o organitzacions.

Tractem cada projecte amb molta cura, tant en el procés de gestació com durant el desenvolupament, el seguiment i la seva implementació.

Disseny gràfic

Disseny editorial

Packaging

Cartelleria

Disseny de campanyes off line i online

Direcció d’art

Identitat corporativa

Mitjans audiovisuals

Espots

Motion graphics

Creació audiovisual per XXSS

Vídeos corporatius

Mitjans digitals

Campanyes digitals

Disseny i desenvolupament web

e-commerce

Apps

 

 

Comunicació

Creació de continguts per webs i XXSS

Estratègies de comunicació

Notes de premsa i relació amb

mitjans de comunicació

Publicitat

Branding

Llançament de marques i productes

Creació de continguts

Community management

Fotografia publicitària

 

Equip

Som una xarxa de professionals que coopera per tal d’eixamplar el nostre potencial i els serveis que oferim. Sense límits. Creiem en l’especialització i aquesta és la raó per treballar amb experts en diferents vessants. Només així podrem aportar els millors resultats a cadascun dels nostres projectes.

Eudald Van der Pla

Dissenyador gràfic & Director creatiu

Bego Masdefiol

Comunicació i estratègia

Eduard Morató

Fotògraf i dissenyador gràfic

Chus Sanchez

Fotògrafa

Ruben Vizcaya

Desenvolupador web

Jordi Romeu

Posicionament SEO/SEM

Mireia Pujol

Sales manager

Creiem en l’art i la cultura com a eines de transformació social i per això impulsem produccions creatives en aquesta direcció. És la nostra manera de fer política. Som activistes culturals, i sí, volem canviar el món.

Festival Ex Abrupto

Som impulsors del festival de creacions contemporànies Ex Abrupto, que produïm a la capital del Moianès. Comissariem exposicions, ideem obres d’art col·lectives i formem grups de treball multidisciplinaris per conceptualitzar projectes innovadors sota la premissa de la llibertat absoluta. El festival s’organitza en espais no formals amb l’objectiu de fusionar els artefactes culturals amb la materialitat de l’entorn.

Més info →

A cobert

El 2022 hem obert un nou espai cultural a Moià: A cobert. Un espai situat al mateix edifici de l’estudi vanderpla, a la planta baixa de l’edifici on antigament hi havia unes corts de porcs. A cobert és un espai de creació artística i pensament crític, un espai d’introspecció, debat, creació i acolliment. Un espai on buscar respostes i també -més- preguntes sobre què succeeix al món exterior.

Més info →

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad