vanderpla és un estudi de comunicació visual especialitzat amb la creació i disseny de campanyes i identitats visuals institucionals i de projectes culturals contemporanis i artístics. Treballem per ajuntaments, organismes no governamentals, institucions culturals i centres de creació contemporània.

Ens agrada cooperar amb equips que impulsen projectes culturals transformadors, dels que deixen empremta a la societat

Som una comunitat creativa que treballa també per a empreses per ajudar-les a trobar un discurs visual i conceptual per tal de posicionar-les en el seu sector.

Creació i disseny de campanyes institucionals

Treballem amb ajuntaments i organitzacions governamentals per conceptualitzar campanyes de comunicació. Podem ajudar-vos a crear la campanya des de zero o bé ens podem sumar al projecte a l’hora de crear la imatge i el disseny.

Disseny per a projectes culturals contemporanis

Venim del sector cultural, està al nostre ADN. Dissenyem imatges per festivals d’art i projectes culturals transformadors. Ens agrada implicar-nos amb persones que creuen que l’art és una eina de transformació social i volem aportar el nostre coneixement per impulsar els seus projectes.

Disseny per institucions artístiques 

Treballem per centres d’art, museus i artistes contemporanis. Podem dissenyar la imatge d’un esdeveniment i dissenyar publicacions editorials per projectes museistics, comissarials i artístics. També dissenyem espais expositius, la nostra experiència com a comissaris ens ajuda a tenir una visió pràctica i creativa. 

Disseny d’identitats visuals per a empreses

Amb una experiència de més de 15 anys en el sector de la comunicació visual, donem suport a empreses i equips de comunicació interns per a crear contingut visual corporatiu. Treballem conjuntament amb empreses d’alimentació, editorials, farmacèutiques i sectors diversos. 

Serveis

Som artesans de la comunicació.

Aportem als nostres clients una visió creativa que va més enllà del disseny per tal de donar valor social i coherència a les seves marques i/o organitzacions.

Tractem cada projecte amb molta cura, tant en el procés de gestació com durant el desenvolupament, el seguiment i la seva implementació.

Disseny gràfic

Disseny editorial

Packaging

Cartelleria

Disseny de campanyes off line i online

Direcció d’art

Identitat corporativa

Mitjans audiovisuals

Espots

Motion graphics

Creació audiovisual per XXSS

Vídeos corporatius

Mitjans digitals

Campanyes digitals

Disseny i desenvolupament web

e-commerce

Apps

 

 

Comunicació

Creació de continguts per webs i XXSS

Estratègies de comunicació

Notes de premsa i relació amb

mitjans de comunicació

Publicitat

Branding

Llançament de marques i productes

Creació de continguts

Community management

Fotografia publicitària

 

Equip

Som una xarxa de professionals que coopera per tal d’eixamplar el nostre potencial i els serveis que oferim. Sense límits. Creiem en l’especialització i aquesta és la raó per treballar amb experts en diferents vessants. Només així podrem aportar els millors resultats a cadascun dels nostres projectes.

Eudald Van der Pla

Dissenyador gràfic & Director creatiu

Bego Masdefiol

Comunicació i estratègia

Eduard Morató

Fotògraf i dissenyador gràfic

Chus Sanchez

Fotògrafa

Ruben Vizcaya

Desenvolupador web

Jordi Romeu

Posicionament SEO/SEM

Mireia Pujol

Sales manager

Creiem en l’art i la cultura com a eines de transformació social i per això impulsem produccions creatives en aquesta direcció. És la nostra manera de fer política. Som activistes culturals, i sí, volem canviar el món.

Festival Ex Abrupto

Som impulsors del festival de creacions contemporànies Ex Abrupto, que produïm a la capital del Moianès. Comissariem exposicions, ideem obres d’art col·lectives i formem grups de treball multidisciplinaris per conceptualitzar projectes innovadors sota la premissa de la llibertat absoluta. El festival s’organitza en espais no formals amb l’objectiu de fusionar els artefactes culturals amb la materialitat de l’entorn.

Més info →

A cobert

El 2022 hem obert un nou espai cultural a Moià: A cobert. Un espai situat al mateix edifici de l’estudi vanderpla, a la planta baixa de l’edifici on antigament hi havia unes corts de porcs. A cobert és un espai de creació artística i pensament crític, un espai d’introspecció, debat, creació i acolliment. Un espai on buscar respostes i també -més- preguntes sobre què succeeix al món exterior.

Més info →

Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó acceptar, acceptes l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Configurar i    més informació
Privacidad